Tesla har nu öppnat upp så även de som inte stått i kö kan beställa en Model 3, och lovar leverans så tidigt som i mars! För att beställa, följ den här länken. Den länken ger automatiskt sex månaders gratis laddning på köpet via min referralkod. Det är än så länge bara de två dyraste modellerna, Long Range AWD samt Performance, som går att beställa.

Om du känner dig osäker på de ekonomiska faktorerna, se mina exempelkalkyler för Model 3 så kan du få lite vägledning i hur mycket köpet kommer kosta. Även om prislappen är relativt saftig för en Model 3 behöver totalkostnaden inte bli så hög – särskilt inte som företagsbil.

Det finns de som känner sig lite snuvade av det faktum att över två års köande för att köpa bilen i praktiken enbart verkar ge en månads försprång när det kommer till leveranser. Jag tycker åt andra hållet, det är väl bra att så många som möjligt kan få chansen att köpa nu. Vad tycker du? Skriv i kommentarerna!

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.