Nu är det dags för Tesla Winter Experience igen! Det fungerar så att man anmäler sig själv och en vän, och så får man själv och vännen en chans att vinna en deltagande i Tesla Winter Experience med resa, boende och mat betalt av Tesla, och så får man såklart köra Model S och Model 3 på isbana vilket är en fantastiskt häftig upplevelse.

Jag hade själv turen att vinna i förra årets tävling och fick vara med på Tesla Winter Experience i Kemi i Finland. Vi hade lite otur med vädret men det var ändå en otroligt häftig upplevelse. Här är en video jag gjorde då:

Det hade varit oerhört kul att få chansen att delta igen, och det vore också jättejätteroligt om någon av mina besökare här på siten kunde få vinna.

Årets upplaga går av stapeln lite närmare hemma, nämligen i Östersund. Vill du ha en chans att vinna? Skicka då ett mail till danni@compiled.se med ditt förnamn, efternamn och e-postadress så anmäler jag dig. Vill du ha mer information om tävlingen eller själv anmäla dina vänner, så kan du läsa mer på Teslas hemsida.

Genom att maila så samtycker du såklart till att jag skickar dina uppgifter till Tesla och till att de i sin tur kan komma att skicka marknadsföring till dig.


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.