Hej alla!

Jag hoppas ni alla mår bra i dessa märkliga och svåra tider, och att ni tar hand om er. Den pågående krisen påverkar oss alla, om inte vår hälsa så vår ekonomi. För min del har den lett till en oväntad vändning där jag finner att jag behöver leta nytt konsultuppdrag eller nya projekt att ta mig an, med start om ca två veckor.

Vem är då jag? Jag heter Danni Efraim och är systemutvecklare/systemarkitekt i grund och botten, med en mycket bred kunskap inom många olika områden och cirka tjugo års professionell erfarenhet av mjukvaruutveckling. Jag har dessutom, som ni vet om ni följer den här sidan, ett starkt intresse för ekonomi och juridik som ofta går att förena väldigt väl med mina kunskaper inom utveckling. Jag har erfarenhet både av att ingå i utvecklingsteam på större företag, och att på egen hand genomföra hela utvecklingsprojekt från början till slut. Förutom diverse sorters webbapplikation har jag mycket erfarenhet av att jobba med systemintegrationer och tjänstearkitekturer. Jag har ett särskilt intresse för utvecklingsmetodologi, att få team att jobba effektivt och samspelt för att uppnå en snabb responstid och hög throughput; kort sagt, det man brukar kalla agilt arbete.

Om du söker någon som kan komma in på ditt företag och hjälpa till med utvecklingsarbetet antingen som systemarkitekt, team lead, agil coach, mjukvaruutvecklare (full stack), development process manager, eller dylikt, så tycker jag absolut du ska kontakta mig!

Om ditt företag inte bedriver egen utveckling men har behov som ni tror kan mötas av en utvecklare med mina kompetenser, såsom en webbtjänst, interntjänst, app, systemintegration eller liknande, vare sig det är ett mindre eller större projekt, så är jag helt rätt person att komma till. Vill ni kanske ha något i stil med Teslakalkylen? Eller något helt annat? Jag löser det!

Jag är belägen i Göteborg och tar gärna uppdrag i trakten, men jag är också mycket van vid att jobba remote, både i team och på egen hand.

Här är en länk till min profil på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/danni/

Ni kan nå mig antingen via LinkedIn, via mail på danni@compiled.se, eller på min mobiltelefon 0730-519370.


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.