Efter en lång tids hårt arbete kan jag nu stolt presentera Sveriges eller kanske rent av världens första oberoende begagnatsite enbart för bilar från Tesla! Anledningen till att jag skrev den här är att jag har känt att alternativen som funnits när man ska sälja sin älskade Tesla inte varit bra nog. Blocket-annonserna för Teslor är förvirrande och KVD ska vi inte ens prata om. Själv har jag tidigare bara använt interna forum och framförallt Facebook-grupper för att nå ut till rätt målgrupp – entusiasterna som älskar Tesla lika mycket som jag! Därför tror jag den här sidan kan bli en bra samlingsplats för sådana annonser, som direkt når precis rätt målgrupp.

Vem som helst kan lägga ut sin bil till försäljning här, och det kostar inget. Det enda som krävs är att man först skapar ett konto på siten så man kan administrera sina annonser.

Här finns en lista över alla annonser. I skrivande stund är det rätt tomt där. Faktum är att just nu är den enda bilen som ligger ute för försäljning min bil. Jag hämtar snart ut en ny vit Model X Performance, alltså är det dags för mig att skiljas från min svarta pärla.

Vill du lägga upp en egen annons gör du det här.

Eftersom funktionen är helt ny kan det hända att det finns detaljer som inte riktigt fungerar, eller kanske utrustning som jag missat att lägga in. Meddela gärna mig om du hittar något som inte stämmer, eller har önskemål på hur jag kunde göra den här funktionen ännu bättre!


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

2 kommentarer

Richard · 2021-03-03 kl. 15:12

Hej, har du koll på begagnatköp av Tesla från 2014-2016 som rullat 15-20k mil? Vad är riskerna? Tack

    danni · 2021-03-04 kl. 08:48

    Hej! Jag har ingen jättekoll på såpass gamla Teslor. Du får ju räkna med att nybilsgarantin är slut och det kan leda till en del reparationer. Exempelvis går dörrhandtagen på Model S ofta sönder och det kan kosta en del att laga. Det finns dock en del fixargrupper på Facebook med mycket kompetens, där man kan lära sig hur man fixar såna här lättare fel själv. Tesla byter hela modulen med motorn för dörrhandtaget och allt, vilket är varför det blir dyrt, men gör man det själv kan man komma undan med att byta mindre delar.

    De viktiga sakerna, batteriet och drivlinan (motorer, växellådor, differentialer osv) är det åtta års garanti på, som tur är.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.