Som ni kanske vet har jag samarbetat ett tag med TeslaLeasing, som erbjuder en tjänst som jag tycker är helt fantastiskt värdefull för den som ska överlåta en begagnad bil, särskilt när det rör sig om en dyr bil som en Tesla.

Gänget bakom TeslaLeasing driver också siten/appen Blipp, som ska göra hela flödet mycket mer smidigt för både säljare och köpare. Genom att skapa ett konto kan man göra kontroller av bilens historik, få lånelöfte, sköta bilaffären via Mobilt BankID, och så vidare. Som vanligt får ni hjälp med att lösa restskulden utan att behöva lägga ut pengar, och ni får både gratis försäkring och förlängd garanti på köpet.

Nu har de valt att integrera tjänsten TeslaLeasing i Blipp, och kör då också en kampanj så tjänsten är gratis att använda. För att utnyttja det så behöver ni bara gå till deras hemsida och använda min kampanjkod ”teslakalkylen” när ni skapar ert konto!

Kategorier: BegagnatTesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.