Som Electrek rapporterar så kan man numera använda en referralkod när man beställer en Model Y, och då få 1500 km gratis supercharging på köpet. Det är inget enormt monetärt värde i det här, men en trevlig bonus och det är ju dumt att vara utan.

Enligt Electrek så ska man även kunna registrera en kod på en redan lagd men ej levererad bil genom att kontakta Tesla. Jag skulle tro att man isåfall gör det genom att maila till AccountSupportEMEA@tesla.com. Om ni gör detta och får svar, så får ni gärna meddela mig om det gick vägen!

Om ni inte redan har en vän med en kod som ni vill använda, och ni uppskattar det arbete jag gör med Teslakalkylen, så får ni väldigt gärna använda min kod: http://ts.la/danni1257


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.