Den serverhall i vilken datorerna som tidigare drev Teslakalkylen drabbades i förrgår av en allvarlig brand.

Som tur var fanns det backup på det mesta och siten i huvudsak var tillbaks online redan igår. Tyvärr låg alla bilder till bloggen på en enhet som det i efterhand visat sig saknades i backuperna. Jag har lyckats återställa de flesta av bilderna från andra källor, men vissa inlägg kan fortfarande se lite konstiga ut med bilder som saknas och det kommer troligen tyvärr få förbli så.

Framöver ska dock allt fungera som vanligt. Tack för ert tålamod och till de som hört av sig, och om ni fortsatt hittar konstigheter på siten (förutom bilder som saknas på bloggen) får ni gärna kontakta mig för att berätta om det.

Kategorier: Teslakalkylen

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.