Elbilsmässan eCarExpo hålls den 30:e november till 2:a december på Svenska Mässan i Göteborg. I en pressrelease idag tillkännager de att Tesla Model 3 kommer att premiärvisas för den svenska marknaden på denna mässa! Så är du en av de många som står i kö för att köpa Model 3 och inte har hunnit se den än, se till att besöka eCarExpo. Jag kommer att vara där under lördagen, och bland annat medverka i inspelningen av en podcast på plats ihop med DEFA. Jag kommer att ha på mig en tröja med Teslakalkylen-loggan, så att ni kan känna igen mig och säga hej.

Jag har tidigare fått chansen att klämma på en Model 3, och mitt inlägg om detta finns på Teslakalkylens sida på Facebook.

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.