UPPDATERING: Nedanstående gäller för den som har en förhandsbokning av Model 3. Om du inte har en förhandsbokning, räcker det med att använda denna länk för att beställa din Model 3 och få gratis laddning på köpet.

När man beställer en Model S eller Model X kan man använda en såkallad referralkod för att få sex månaders helt gratis laddning i Teslas Supercharger-nätverk på köpet. I USA kan man även använda en sån kod för att få samma fördel när man köper Model 3, men här i Europa verkar den möjligheten inte ha funnits.

Men nu har det dykt upp en site som verkar göra så att man kan använda en referralkod och få 6 månaders gratis laddning på köpet även när man beställer en Model 3. Det är viktigt att notera att även om det här fungerar rent tekniskt, så är det ingen officiell lösning från Tesla, och det kan hända att man använder sig av ett tekniskt kryphål för att åstadkomma det här. Det är också möjligt att Tesla faktiskt tar bort gratisladdningen man får den här vägen. Men som jag ser det så förlorar man inget på att försöka, eller? Jag har själv verifierat att det verkar fungera:

Klicka här för att komma till siten ifråga, där även instruktionerna för hur man gör finns. Om du inte redan har en kod du vill använda, och du uppskattar det arbete jag gör med Teslakalkylen och för den svenska Tesla-communityn i allmänhet, skulle jag vara oerhört tacksam om du ville använda min kod: danni1257

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.