Tesla gör väldigt mycket rätt med sina bilar, men det finns ofta små detaljer som man gärna skulle vilja förbättra, och därför är det rätt vanligt med allehanda tredjepartsprodukter som sätter lite guldkant på Tesla-ägandet. Jag har själv köpt lite allt möjligt till de tre Teslor som jag haft hittills, för att göra livet lättare.

Det är ju också så att det finns många driftiga entreprenörer som köper Tesla, så det är inte konstigt att det finns många ställen att handla dessa på. Två väldigt trevliga herrar vid namn Hamid och Philip som är mycket aktiva inom Tesla-communityn i och runt Göteborg driver en butik som de kallar Hamphi (varför kan ni nog lista ut själva!). Jag har handlat lite smått och gott av dem tidigare, och när jag nu skulle handla ett mittfack med trådlös laddning till min Model X, så slog det mig att jag kanske kunde förhandla fram ett litet samarbete. Det var de mycket positiva till, så därför kan jag nu glatt erbjuda användare av Teslakalkylen 5% rabatt på hela sortimentet om ni använder rabattkoden ”Danni5”. Man får även fri frakt vid köp över 1000 kr.

De har allt ifrån småsaker som nyckelhållare, foliering för detaljer, till gummimattor, och även rätt rejäla saker som eldriven trunk/frunk för eftermontering. De kan även erbjuda installationstjänst för saker som eldriven frunk eller dashcams mot högst rimliga avgifter.

Ni hittar deras webbshop här.

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.