Jag har nu nåtts av informationen att även den som redan gjort din beställning av Model 3 kan få en referralkod inlagd i efterhand, för att få sex månaders gratis laddning. Så alla som har lagt en beställning på Model 3 borde genast göra nedanstående!

Vad man ska göra är att skicka ett e-mail till adressen buildmy3EMEA@tesla.com med ordet ”Referral” som ämnesrad. I mailet, skicka med namn, kontaktinformation, och reservationsnummer (RN-nummer) på din beställning, och den referralkod du vill ha. Än en gång, om du vill stötta mig och min site, överväg gärna att använda min kod ”danni1257”.

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

12 kommentarer

Omar · 8 december, 2018 kl. 23:49

Tack för info , jag ska maila de

Jonas · 10 december, 2018 kl. 09:30

Tack, prövade att skicka ett mail med din referral.

  danni · 13 december, 2018 kl. 12:12

  Tack så jättemycket, jag uppskattar det verkligen!

ragge · 18 januari, 2019 kl. 08:45

Dags att stänga tiggarsidan nu eller! Ett tips till alla er som köper model 3 använd andra refferels. Denna kille har blodsugit tillräckligt!

  danni · 23 januari, 2019 kl. 10:32

  Hej Ragge! Jag har obetalt lagt ner hundratals timmar på att skapa den här siten, som en gratistjänst till alla som funderar på att skaffa elbil. Väldigt många har uppskattat det och haft stor nytta av sidan, och har då helt frivilligt valt att använda min referralkod som tack. Det är upp till var och en att välja vilken kod de vill välja, och jag kommer inte säga något alls om det, men jag kan lova dig att någon blodsugning inte har förekommit.

  Jag kommer självklart inte heller att stänga ner sidan bara för att referralprogrammet upphör. Den är inte skapad för att jag ska få referrals, den är skapad för att den behövs och gör nytta. Att jag kunnat få referrals och fördelar genom den har bara varit en (enorm) bonus.

manne · 20 januari, 2019 kl. 19:20

Vassego Danni, här är du en referral till 🙂

  danni · 23 januari, 2019 kl. 10:34

  Wow, tack så mycket! ❤️

Jonas · 23 januari, 2019 kl. 10:53

Haft mycket nytta av den här sidan, grymt bra! Hur Tesla hanterar refferals måste ju vara upp till dom.

  danni · 23 januari, 2019 kl. 11:16

  Kul att höra att du haft nytta av den! Ja, precis, Tesla får hantera sitt referralprogram som de vill. Och de som köper Tesla får välja vilka länkar de vill. Alla är vi fria varelser med egen agens 🙂

henrik · 11 augusti, 2019 kl. 11:30

Jag har precis beställt en M3 och testade att maila in din referral i efterhand så får vi se om denna instruktion fortfarande funkar jag fick auto reply från testa som säger att dom INTE hanterar referrals på denna epostadress utan hänvisar till deras referral-site som inte finns… iaf ingen URL.
/h

  danni · 11 augusti, 2019 kl. 13:01

  Hej! Det här blogginlägget är gammalt och skrivet på den tiden man inte kunde använda en referrallänk för att beställa Model 3 på samma sätt som man gjort för S och X. Men sen ganska länge så funkar länkarna som vanligt för Model 3 också. Tyvärr tror jag inte de efterregistrerar referral längre alls.

Hur blir det med fri laddning? – Teslakalkylen · 23 januari, 2019 kl. 11:42

[…] danni om Även du som redan beställt Model 3 kan få gratis laddning! […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.