Många av går i väntans tider. På forumen och i grupperna på Facebook kryllar det av bilder på lastbilar fullastade med Model 3 som anländer till Teslas servicecenters i Stockholm, Göteborg och Malmö. Snart börjar kundleveranserna och vi kommer få se många Model 3 på gatorna framöver!

Men för er som inte köpt en Model 3, som kanske vill ha nåt större och lite häftigare, så kommer här en mycket god nyhet: Tesla kör just nu kampanj på lagerbilar! Den som beställer en lagerbil före 3:e mars med leverans i Q1 får så låg ränta som 0,25% för en 75D och 1,75% för en 100D.

Eftersom 75D-modellerna har utgått så är det här sista chansen att lägga vantarna på budgetversionerna av Model S och Model X. För att se utbudet av lagerbilar kan man gå till Teslas lista av lagerbilar eller, om man är en riktig power user, så kan man använda Lasse Edvardsens fantastiska verktyg för att leta lagerbilar.

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.