Enligt texten som hör till Teslas såkallade referralprogram, som låter nya ägare använda en befintlig ägares referralkod för att få sex månaders gratis snabbladdning på köpet när de köper en bil, så är sista datumet att beställa för att få denna fria laddning den 17:e december, alltså imorgon:

Screenshot från MyTesla – villkoren för referralprogrammet

Nu är det inte första gången som det här programmet ska ha gått ut, men hittills har det oftast förlängts – fast inte alltid med samma villkor. Senast det gick ut var dock för bara en vecka sen, och det skulle jag tro var en indikation på att det här faktiskt kan vara slutet på programmet, åtminstone i den form det har idag. Elon Musk har nyligen twittrat att programmet måste få ett slut för att det inte är långsiktigt hållbart:

Tweet av Elon Musk om referralprogrammet

Så om du är nära en beställning av en ny Tesla (Model S, Model X eller Model 3) så kan det med andra ord vara läge att slå till om den här förmånen är viktig för dig. Om du uppskattar Teslakalkylen och det arbete jag lägger ner på att driva siten, så får du mer än gärna använda min kod! För att beställa en Model S eller Model X, använd helt enkelt denna länk för att beställa (eller om du beställer en lager- eller demobil, ge länken till säljaren): http://ts.la/danni1257

Om du ska beställa en Model 3, följ instruktionerna i detta inlägg. Om du redan har beställt en Model 3 men inte har meddelat Tesla att du vill ha gratis laddning, skynda dig att följa instruktionerna i detta inlägg.

Vad tror ni läsare – är det helt slut med gratis laddning efter imorgon, eller kommer programmet förlängas igen? Skriv i kommentarerna!


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.