Tesla kör en tävling där man kan vinna deltagande i Tesla Winter Experience 2019 i Kemi, Finland. Den som vinner får ta med sig en gäst och bägge får resa och boende betalt samt en unik middag på Kemi SnowCastle.

Jag tror att det enda man måste göra för att tävla är att bli uppskriven på Teslas mailinglista via en speciell inbjudningslänk. Jag som bjuder in får en ”lott” i tävlingen och den som blir uppskriven får också en lott, dvs vi får varsin vinstchans. Om du vinner får du priset och får ta med valfri gäst (det är alltså inte så att du måste bjuda med mig), och vice versa.

Låter det intressant? Skicka ditt förnamn, efternamn samt mailadress i ett mail till mig på danni@compiled.se så anmäler jag dig! Vill du ha mer information eller om du i din tur vill anmäla dina vänner till tävlingen, så kan du klicka här.

Sista dagen att tävla är den 15:e januari!

Kategorier: Tesla

danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.