Jag hade fel i det jag skrev igår! Tesla har skrivit på flera ställen på den svenska sidan att sista datum att beställa en bil med fri laddning var 31:a januari. På ett ställe står det fortfarande så:

Men på flera andra ställen har man nu uppdaterat så det står 1:a februari, vilket också matchar vad som står på andra länders sidor. Och framförallt, referrallänkarna fungerar fortfarande. Med andra ord:

Det går fortfarande att beställa en Tesla med sex eller nio månaders fri laddning idag också! Så om du gick och grämde dig för att du missade chansen igår, så får du alltså en chans till. Jag såg att det ramlade in en beställning precis före midnatt, så uppenbarligen var det här en viktig faktor för er. Jag ska också uppdatera läget kring mina egna referrals: igår skrev jag att jag behövde sju till referrals för en helt gratis Tesla Roadster, och idag är den siffran tre. Vad tror ni, kommer det in tre till idag?

En annan sak som jag uppenbarligen hade missat är att man numera kan använda den helt vanliga referrallänken för att beställa även Model 3: http://ts.la/danni1257

För er som redan lagt en beställning men inte sett till att få gratis laddning är det hög tid att lösa det, se till att skicka ett mail direkt! Instruktioner finns i gårdagens inlägg.


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

2 kommentarer

Marcus · 1 februari, 2019 kl. 12:28

Haha, var jag som stod för den beställningen just innan midnatt. 😁 Gillar ditt engagemang kring Tesla och att du skapat Teslakalkylen. Hoppas på en provtur i Roadstern när du fått den. Var det inte så att du hade nog många refferals för två? Kanske man kan få en chans att köpa den andra om/när det blir aktuellt? Mvh Marcus

    danni · 1 februari, 2019 kl. 13:35

    Haha, humor 🙂 Jo, det blir två Roadsters, även om jag i nuläget får betala en liten slant för den andra. Provkörningar ska jag försöka erbjuda till alla som vill. Jag kommer definitivt sälja en av bilarna, hoppas ha råd att behålla den andra. Det kommer mer info här på bloggen när jag har info om försäljningen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.