Enligt den tidigare texten på Teslas hemsida om deras referralprogram, som låter nya Tesla-köpare få sex månaders gratis snabbladdning på köpet med sin bil genom att använda en såkallad referralkod från en befintlig ägare, så skulle programmet ha gått ut den 17:e december, alltså igår.

Nu har texten uppdaterats och det nya slutdatumet är den 31:a december. Jag personligen tycker det är lite tråkigt att Tesla är så otroligt kortsiktiga i sina uppdateringar av det här programmet och förlänger en eller ett par veckor i taget. Det gör det väldigt svårt att veta vad som gäller, och leder nog många till att bli stressade över sitt köpbeslut. Det hade varit bättre om de bestämde vad som skulle gälla åtminstone ett år i taget.

Men den goda nyheten är att du som gått och lurat på ett köp har ett tag till på dig att få gratis laddning på köpet. Efter den 31:a december vet vi inte vad som händer – kanske förlänger Tesla programmet, kanske ändrar de i det, kanske skrotar de det helt och hållet.

Sex månaders gratis laddning på köpet gäller för alla som köper en Model S, Model X eller Model 3, och det gäller om man gör en nybeställning eller köper en lager- eller demobil från Tesla. För att beställa en Model S eller X, använd helt enkelt denna länk (eller ge länken till säljaren om du köper demo- eller lagerbil): http://ts.la/danni1257

För att beställa en Model 3 med gratis laddning, se instruktioner här. Om du redan beställt en Model 3 men inte fått gratis laddning på köpet, se instruktioner här.


danni

Systemutvecklare, elbilsförare, fotograf, lobbyist, you name it. Driver den här siten.

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.